Inleiding

Leuk dat U een kijkje komt nemen op de Kikkerrit site. Wij heten U dan ook van harte welkom!

Bovenaan de pagina ziet U de verschillende links naar pagina's van deze site staan. Hieruit kunt U uw keuze maken. Het onderdeel "Geschiedenis" bestaat uit een inleiding over het ontstaan van de Kikkerrit en een kort verslag per jaar. Zoals U zult zien is er heel wat te organiseren als besloten wordt een "Oldtimerritje" uit te gaan zetten. 

Dan het Fotoboek. Dit is een fotogallerie ingedeeld per jaar. Hier kunt U een idee opdoen van hoe gezellig de Kikkerrit is en hoe mooi het startveld. Diegenen die al eens meegereden hebben zien zichzelf of hun Oldtimer misschien nog wel ergens op een foto staan. Door op de foto's in een jaargallerie te klikken, ziet U een grotere versie. 

Bij "Aanmelden" kunt U zich online aanmelden voor de volgende Kikkerrit. Deze wordt altijd de tweede zaterdag van juni verreden. Als U het formulier invult en verstuurt, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met U op. Als uw auto toegelaten wordt, ontvangt U een inschrijfbewijs en de nodige informatie. Voor vragen kunt U altijd een mailtje sturen.

Bij "Links" staat een overzicht van interessante links, die met de Kikkerrit te maken hebben.

Voor meer informatie, suggesties of ideeen: neem contact met ons op!

Veel plezier!