Geschiedenis

Een aantal verzamelde krantenkoppen

Kies hier uit onderstaande onderdelen of lees de hele geschiedenis.

Inleiding 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006

Inleiding

De Boskoopse Oldtimer Kikkerrit heeft nog maar een korte geschiedenis achter de rug. Met veel enthousiasme en inzet hopen wij de Kikkerrit tot een jaarlijks terugkerend evenement te maken. De deelnemers met hun Oldtimers en de gezelligheid staan hierbij voorop.

 Waar komt de naam Boskoopse Oldtimer Kikkerrit eigenlijk vandaan? Het "Boskoopse" komt doordat de Kikkerrit het eerste jaar gesponsord werd door de Dorpskern Winkeliers Boskoop. De rit had haar laatste stop in Boskoop, op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis. Omdat de rit weliswaar in Hazerswoude start (net niet in Boskoop) maar altijd door Boskoop rijdt, vaak zelfs twee keer, is Boskoop toch wel belangrijk. Ieder jaar wordt er dan ook een defile gehouden op het Raadhuisplein, waarbij een hoop Boskopers toch maar even een kijkje komen nemen. Het woord Oldtimer spreekt voor zich. Een Oldtimer is een klassieke automobiel, bij de Kikkerrit altijd met een bouwjaar voor 1960. 

"Kikker" in het woord Kikkerrit komt van al de kikkers die hier in de buurt aanwezig zijn. Boskoop is het belangrijkste boomkwekerijgebied ter wereld. Het dorp bestaat uit veel boomkwekerijen die gevestigd zijn op langgerekte stukken veenland, met aan weerszijden water. Deze kanalen, in Boskoop sloten genoemd, zijn een bron voor allerlei leven. En dus ook voor kikkers. Nog niet helemaal logisch waarom hier dan een Oldtimerrit naar vernoemd werd? Tja, kikkers zijn gewoon leuke beesten! Verder klinkt Kikkerrit wel leuk en apart, het moest toch een naam zijn die opviel. Tot zover de betekenis van de naam. 

De Kikkerrit is ontstaan uit een idee om zomaar eens gezellig met een club Oldtimerliefhebbers een rit te gaan rijden. Aangezien er meer mensen met dit "oldtimervirus" besmet zijn, zou er animo genoeg moeten zijn.  

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

1998

Op 20 juni 1998 was het zo ver: de Eerst Boskoopse Oldtimer Kikkerrit werd verreden! Natuurlijk nog wel wennen, en een hoop te leren. Voor het eerst een route uitgezet, en proberen een zo duidelijk mogelijke routebeschrijving te maken. Ons grootste voorbeeld was de Oldtimer Elfstedenrallye in Friesland. Dit grote en succesvolle evenement was en is zeer goed en duidelijk georganiseerd. Daarom werd van deze organisatie de hulp ingeroepen. Enthousiast werden tips en adressen van Oldtimerbezitters in Zuid Holland gegeven.

De rit in 1998 was een heel stuk korter als de latere Kikkerritten. Ook werd er een aantal keer gestopt, onder andere in Waddinxveen, Woerden, Bodegraven en Boskoop. Dit om toeschouwers ruimschoots de tijd te geven de prachtige klassieke automobielen te bewonderen.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

1999

De rit in 1999 werd opeens een stuk langer. Wij wilden meer de nadruk leggen op het rijden, en dus minder vaak stoppen. De deelnemers moesten Het Groene Hart, zoals dit gedeelte van Zuid Holland ook wel genoemd wordt, op z'n best kunnen zien. Daarom een geschikte afstand met veel afwisselende landschappen en bezienswaardigheden. Het uitzetten van de route kostte daardoor ook aanzienlijk meer tijd, ook omdat er nogal iets kan veranderen op zo'n route. Ieder jaar weer zijn er opeens straten afgezet, werkzaamheden of andere activiteiten precies waar wij langs willen rijden. Dan moet er een alternatief stuk route gekozen worden, zodat de route toch voor iedereen zo mooi mogelijk blijft.

De route in '99 was compleet anders vergeleken met die in '98. Deze keer werden onder andere de Vechtstreek en kasteel Haarzuilens aangedaan. Er werd dus meer in het Noordelijk gedeelte van het Groene Hart gereden. 

De eerste stop was bij het nieuwe bedrijf van Volvo Hooftman in Woerden. Hier werd voor een uitstekende lunch gezorgd en kregen alle deelnemers een attentie overhandigd. Het geheel zag er keurig verzorgd uit, alle Oldtimers konden op het eigen terrein parkeren en eventueel bezichtigd worden door belangstellenden. Wel hadden we dit jaar behoorlijk wat pech. 

Onderweg was er veel te veel oponthoud door o.a. tractoren die op de smalle weggetjes moeilijk aan de kant konden gaan voor al die Oldtimers. Hierdoor liep het schema ook behoorlijk in de war, wat later toch behoorlijk ingehaald kon worden. Wij als organisatie stonden behoorlijk machteloos. Als een tractor met aanhanger te ver doorrijdt en vervolgens wel moet keren omdat er anders niemand meer door kon rijden, dan is dat best tijdrovend en frustrerend. Tijdens een prachtig stukje van de route over de Lekdijk, met een prachtig uitzicht rondom, werden we vertraagd door een begrafenis. De weg was afgesloten voor ongeveer 10 minuten en dus moest iedereen wachten. Complete overmacht wederom, en precies de laatste 50 meter Lekdijk die we nog moesten rijden voordat we naar beneden zouden rijden was afgesloten. Maar de deelnemers konden hier wel even de benen strekken en genieten van het prachtige uitzicht. 

De tweede stop was bij Volvo Hooftman in Schoonhoven. Ook hier waren diverse toeschouwers die graag al dat moois wilden aanschouwen. De straat waar het bedrijf gevestigd is was binnen de kortste keren geheel bezet door alle deelnemers. Dit leverde een lange rij verschillende klassieke automobielen op. Erg leuk om te zien en vooral ook heel gezellig. Het was intussen echt warm te noemen, dus werd er voor consumpties gezorgd door medewerkers van Hooftman. 

Na deze korte onderbreking zette de stoet zich weer in beweging. Via allerlei landelijke wegen door een mooi en gevarieerd landschap voerde de route naar Gouda. Hier werd over de markt gereden. Hier was het, mede door het prachtige weer en de wekelijkse markt, gezellig druk. Er was speciaal vergunning aangevraagd om over de Markt langs het Stadhuis te mogen rijden, aangezien dat een autovrije zone is. Ook de terrasjes waren goed gevuld, dus belangstelling genoeg. Bovendien is de Goudse binnenstad zeer de moeite waard. 

Nu nog het laatste stukje weer richting Boskoop. Hier werd net als in '98 een defile gehouden op het Raadhuisplein voor het Gemeentehuis. Ook hier veel mensen die op de Kikkerrit afgekomen waren. Alle deelnemers kregen een ijsje en een aandenken aan de rit. Het plein was al snel goed gevuld met Oldtimers, wat weer een mooi geheel opleverde. De liefhebbers konden hierna nog doorrijden naar de startplaats, waar een barbecue gehouden werd. Ook kon iedereen hier nog even iets drinken en gezellig napraten over de rit. Het was nog heerlijk warm, dus iedereen zat natuurlijk buiten. De sfeer was heel goed, iedereen had wederom genoten van de Oldtimer Kikkerrit. 

Na de nodige bedankjes en beloften volgend jaar zeker weer van de partij te zijn, konden we zeker zeggen weer een geslaagde dag te hebben gehad. 

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

2000

In 2000 werd de Derde Oldtimer Kikkerrit verreden. De dag begon met een klein regenbuitje, maar al snel werd het stralend weer! Echt een warme dag met veel zon, wat vooral door de cabriorijders zeer gewaardeerd werd. Dit jaar werden voor het eerst de startbewijzen ingevoerd. Dit om zeker te zijn dat iedere deelnemer zich ook daadwerkelijk aangemeld had. Dit bleek noodzakelijk na een minder prettige ervaring in 1999. Iedere deelnemer ontving zijn/haar oranje startkaart met daarop de noodzakelijke gegevens. Ook was de kaart nodig om de attentie te verkrijgen.  

Wederom een afwisselende route, met stops in Woerden en Schoonhoven bij Volvo Hooftman. Weinig problemen dit jaar gelukkig. Wel was er een braderie onderweg, precies op onze route, maar daar kon gelukkig (door op goed geluk door een woonwijk heen te rijden met de eerste auto, zodat de deelnemers konden volgen) omheen gereden worden. Zo kwam we weer op dezelfde route uit, door plaatsjes waar ongetwijfeld nog niemand van de deelnemers ooit van gehoord had, laat staan geweest was. Ieder jaar nemen wij contact op met de diverse gemeenten en VVV’s in de plaatsen waar wij doorheen rijden om er zeker van te zijn dat er geen wegopbrekingen of andere verhinderingen zijn. 

Het weer was erg goed en (misschien mede daardoor) het aantal uitvallers klein. Volvo Hooftman leverde een servicewagen die aan het einde van de stoet reed. (mede daardoor ook wel bezemwagen genoemd) Die heeft een aantal deelnemers weer op weg kunnen helpen zodat zei uiteindelijk de rit uit konden rijden. Een GSM is voor een oldtimerbezitter bijna een noodzakelijk goed, zo kan er altijd contact worden gelegd met ons, ook als er andere problemen zijn. Ook voor ons als organisatie is het een zeer behulpzaam communicatiemiddel. De diverse voertuigen van de organisatie rijden verspreid door het deelnemersveld en houden zo contact over het precieze verloop.

Aan het einde van de dag wederom een geslaagd defilé op het Raadhuisplein in Boskoop met een groot aantal belangstellenden en een persoonlijke toelichting van iedere Oldtimer. Een behoorlijke file in het dorp door de rij Oldtimers die het plein op wilde. Door het nogal altijd groeiende aantal deelnemers werd het al aardig passen en meten. De liefhebbers konden na afloop terug naar het startadres voor de barbecue. Door het goede weer zat iedereen gezellig buiten, en werd ’s avonds laat een zeer geslaagde dag afgesloten.

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

2001

Dit was het jaar van de 4e Oldtimer Kikkerrit. Veel deelnemers waren al vroeg in de ochtend aanwezig. Sommigen (vanuit Friesland) zelfs al vrijdag. Gezellige muziek voor de start en al snel een drukte bij het aanmelden (voor het ontvangen van het routeboekje etc.) ’s Ochtends bij de start komen ook altijd al mensen kijken, wat het nog wat drukker maakt. Een paar honderd koppen koffie moeten worden gezet en de laatste vragen beantwoord worden. Na een duidelijk welkomstwoord van een van de organisatoren kon de stoet gaan rijden. Het weer was (wederom) goed, toch altijd maar afwachten en geluk hebben.

Rustig van start om het deelnemersveld niet teveel “uit elkaar te laten vallen”. Dit door voorop een auto van de organisatie te laten rijden, die het tempo aangeeft. Altijd is er belangstelling onderweg, mede door de aankondigingen in diverse dag- en weekbladen.

Een mooie route dit jaar richting midden-Nederland. Deze voerde onder andere door de Meije en unieke plaatsen zoals Haarzuilens (bij het gelijknamige kasteel). Ook het rijden langs het Amsterdam-Rijnkanaal en de Vecht met prachtige villa’s aan weerszijden is fantastisch.

Hooftman Volvo was wederom bereid ons te sponseren, de traditioneel tot in de puntjes georganiseerde lunch, was deze keer in Woerden. De tweede stop werd gehouden in Haarzuilens waar men even iets kon drinken en een appel kon eten. (vanzelfsprekend Boskoops Glorie…)

Voor het eerst werd het defilé dit jaar op een andere locatie gehouden. Vlakbij het startadres, op het zeer grote parkeerterrein van Connexxion. Dit mede omdat er een landelijk bandconcours gehouden werd vlakbij, waardoor er extra veel belangstelling was. Als “beloning” voor het uitrijden van de 240 km lange rit, een ijsje en een Kikkerrit CD. Ook dit was een nieuwigheid dit jaar en zal zeker nog vervolgd worden.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

 

 

2002

Op zaterdag 8 juni 2002 is de vijfde Oldtimer Kikkerrit verreden. Dit was ons eerste lustrum en dus is er een speciaal tintje aan de rit gegeven. Het weerbericht de dagen voorafgaand aan 8 juni was niet al te positief. Maar op de dag zelf hebben we wederom (zoals ieder jaar tot nu toe!) prachtig weer gehad. Een zonnige Kikkerrit dus waar we tevreden op terug kijken.

Een record aantal inschrijvingen dit jaar, 100 auto’s reden mee en zijn stuk voor stuk bij het defilé aangekomen. Dit alleen is al heel bijzonder gezien de leeftijd van de Oldtimers die tenminste 42 jaar bedraagt. Natuurlijk is er onderweg aan een enkele motor wel gesleuteld en werd er zelfs tijdens de stop in Schoonhoven vliegensvlug een lekke band verwisselt maar dat is allemaal geen probleem. De servicewagen rijdt niet voor niets achter de stoet aan.

Een gezellige drukte bij de start. Natuurlijk met muziek, koffie en parkeerhulp om alles in goede banen te leiden. Na het inschrijven kreeg iedereen een goed gevulde tas mee met onder andere de routebeschrijving en Oldtimer autodrop. Voorop reed dit jaar een oude brandweerwagen die goed de aandacht trok door regelmatig de sirene te laten horen.

De eerste stop was in Woerden, voor de lunch. Dit verliep allemaal voorspoedig. De medewerkers van Hooftman hadden weer enkele honderden broodjes klaar gemaakt. Vanuit Woerden ging de rit verder richting Schoonhoven. Ook werd er een stuk over de Lekdijk gereden, altijd met een prachtig uitzicht. In Schoonhoven aangekomen moest het parkeren even goed geregeld worden door het grote aantal deelnemers. Twee straten werden volgezet wat verder geen probleem was. Hier even iets drinken en na een half uurtje weer verder.

Onderweg genoeg te zien, wederom een erg mooie route, met regelmatig belangstellenden voor al dat moois. Tot nu toe verliep de dag nog helemaal volgens schema, zonder vertragingen of problemen. Er werd koers gezet richting Gouda, waar we ontheffing hadden om over de Markt door het centrum te mogen rijden. Maar eenmaal aangekomen bleek dat de paal in het wegdek nog niet gezakt was. We konden niet meer voor of achteruit, en toen er ook nog een bus van de Markt af wilde hadden we helemaal een probleem. Maar de buschauffeur was erg vriendelijk en besloot zijn bus aan de kant te zetten en de paal voor ons naar beneden te houden. Mede hierdoor was het oponthoud kort. Dit alles onder grote belanstelling want het is nogal druk in Gouda op zaterdagmiddag met zulk mooi weer. Een volle Markt dus met goed gevulde terrasjes. Dat was een heel spektakel, mede door de luid loeiende sirene van de brandweerwagen. Stapvoets reden de Oldtimers door het mooie centrum van Gouda. Volgens een van de deelnemers benaderde dit het "Maxima-gevoel".

Dit jaar werd voor het eerst Hooftman Waddinxveen aangedaan. Daar kreeg iedere auto een zakje fruit, een soort pitstop dus. Perfect op tijd kwamen de eerste Oldtimers aan bij Connexxion voor het defilé. Daar was het al behoorlijk druk. Er stonden ook oude tractoren, motoren en bussen tentoongesteld. Bovendien was er ook muziek, een barretje en schminken voor de kinderen. Gaandeweg werd het alsmaar drukker waardoor de deelnemers gezellig onthaald werden. Iedere deelnemer kreeg een lekker ijsje en de Kikkerrit CD. Na het defilé was er ook nog een linedance demonstratie.

Veel mensen hadden zich nog opgegeven voor de barbecue en gingen dus terug naar het startadres. Lekker weer nog steeds en dus zat iedereen buiten. Een band was ingehuurd voor de muziek en er was van alles te eten en drinken. Vier grote barbecues met allerlei soorten vlees, salades en natuurlijk te drinken. Hier werd nog lang nagepraat, gelachen en genoten.

De vijfde Kikkerrit was weer een geweldige dag. Alles liep gesmeerd, zeer positieve reacties en dus zeker voor herhaling vatbaar. Bij deze willen wij alle sponsors en vrijwilligers hartelijk bedanken voor de enorme inzet en natuurlijk alle (trouwe) deelnemers die er hopelijk net zo van genoten hebben als wij.

In het Fotoboek 2002 zijn de foto's van deze dag te zien.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

 

 

 

2003

Op 14 juni 2003 is de 6e Oldtimer Kikkerrit verreden. Aan de start evenals vorig jaar een groot aantal bijzondere Oldtimers, allen in een zeer goede staat. Het weer was ook weer goed, 's ochtends licht bewolkt maar al snel brak de zon door. Zodoende was het 's middags zelfs warm te noemen. 

Dit jaar reed er ook een klassieke Bedford-bus mee. Hierin zaten wat oudere mensen die zelf geen Oldtimer hebben of niet meer kunnen rijden, en op deze manier dus toch gezellig een dagje mee konden. 

Na koffie gedronken te hebben en na natuurlijk ook heel wat bijpraten was het om 9.30 uur tijd voor de start. De route was dit jaar 117 km lang en heel anders dan in voorgaande jaren. Plaatsen die dit jaar aangedaan werden zijn onder andere: Hazerswoude, Hazerswoude-Rijndijk, Koudekerk a/d Rijn, Alphen a/d Rijn, Langeraar, Bilderdam, Leimuiden, Kudelstaart, de Kwakel, Uithoorn, Haarzuilens, Harmelen, Woerden, Nieuwerbrug, Bodegraven en Boskoop.

Meteen aan het begin van de route moesten de deelnemers over een smalle en vrij hoge brug, waarna dwars over een boerenerf gereden werd. Dit verliep verder zonder problemen en was prachtig om te zien. De eerste stop was in Amstelveen bij Cinter. Hier kregen de deelnemers een appel en iets te drinken. Ook van de toiletten werd gretig gebruik gemaakt, een echte pitstop!

Daarna vervolgde de hele stoet de route weer. Een paar Oldtimers was inmiddels (jammer genoeg) afgevallen wegens motorische problemen. Dit hoort nu eenmaal bij dit soort oude auto's, het kan gebeuren. Toch word er altijd o.a. door de servicewagen voor gezorgd dat na een eventuele kleine repartatie de deelnemer alsnog de rit uit kan rijden. 

Zonder problemen werd verder gereden, veelal over zogenaamde binnendoorwegen, liefst langs het water, 't is niet voor niets de Kikkerrit.  Rustig door het platteland met onderweg vaak een prachtig uitzicht. 

Bij de tweede stop in Woerden bij Volvo Hooftman zag alles er weer pico bello uit. Dit is inmiddels bijna een vaste stop geworden voor de lunch. Onder het genot van een kopje soep, broodjes en een drankje werd er even bijgetankt door de deelnemers. Na ongeveer een half uurtje werd begonnen aan de laatste etappe, op naar het defile in Boskoop. Namens Volvo Hooftman werden er zakjes fruit uitgedeeld aan de deelnemers.

Bij het defile op het grote terrein van Connexxion waren een aantal activiteiten georganiseerd voor groot en klein. Zo was er bijvoorbeeld een groot Kikker-springkussen voor de kleintjes en een ballonnenwedstrijd van de Rabobank. De winnaar hiervan kon een dagje uit winnen naar een pretpark met de hele familie. Verder waren er ook zogenaamde lowriders te zien, auto's die alle kanten op kunnen bewegen en allerlei stunts uithaalden.

Nieuw dit jaar was dat de deelnemers een kleine remproef af moesten leggen. De bedoeling hierbij was met 1 keer remmen zo dicht mogelijk bij de strobalen uit te komen. Dit was natuurlijk ook voor de omstanders erg leuk om te zien. Alle deelnemers kregen een ijsje en een Kikkerrit-cd als aandenken. De auto's werden in rijen opgesteld zodat alle toeschouwers ze rustig op hun gemak konden bekijken. 

Na afloop van het defile was er natuurlijk ook weer een barbecue waar veel deelnemers zich voor opgegeven hadden. Goede muziek, een drankje en een hapje... een leuke afsluiting van een zeer geslaagde dag. 

In het Fotoboek 2003 zijn de foto's van deze dag te zien.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

 

2004

De Kikkerrit begon goed op zaterdag 12 juni 2004; het was droog met een flauw zonnetje. Er stonden zo’n 100 Oldtimers, een brandweerauto uit 1950 en een bus uit 1954 klaar om de rit te rijden. Een heel bijzonder veld met allemaal glimmende voertuigen van voor 1960.  

De auto's werden door iedereen bewonderd en de sfeer was erg gezellig. Veel "oude bekenden" van de vorige ritten en toch ook weer een aantal nieuwe gezichten. Na de koffie, thee en een welkomstwoordje door de organisatie gingen we op weg. Een prachtige rit door het groene hart van Nederland, door polders en lang de plassen. De eerste stop was in Schoonhoven bij Volvo Hooftman. Hier kreeg iedereen koffie, thee, fris en een heerlijke stroopkoek. Na ca. een half uur ging de stoet weer op weg naar Volvo Woerden voor een heerlijke lunch, met onder andere E.K. soep volgens eigen recept, 650 broodjes (zelf klaargemaakt door het personeel van Hooftman, een enorme klus) en heerlijke cake met koffie, thee en frisdrank. De zon scheen en niemand had veel haast om weg te komen. Bij vertrek kreeg iedereen een Volvo paraplu.

Bij de stop in Waddinxveen bij Volvo Hooftman kreeg iedere auto een zakje fruit en gingen we op weg naar Connexxion in Boskoop voor het defile. De hele weg bleef het droog en in Boskoop was het een gezellige drukte. Gert Louwers, de spreekstalmeester, haalde iedere auto met een gezellig praatje binnen. Alle deelnemers kregen een CD als aandenken en iedere inzettende van de deelnemende Oldtimers kreeg een ijsje. Op het terrein waren verschillende attracties, o.a. een groot Kikker springkussen voor de kinderen en en ballonnenwedstrijd. Alle Oldtimers stonden hier keurig opgesteld en waren het bekijken waard.

Om ca. 17.00 uur ging iedereen weer op pad, sommigen gingen naar huis en anderen gingen terug naar de Loeteweg voor de barbecue waar 160 mensen gezellig bleven eten. De tafels en stoelen werden naar buiten gedragen, zodat iedereen nog even van het mooie weer en een lekker drankje en een hapje kon nagenieten. We kunnen weer terugkijken op een prachtige en gezellige 7e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

 

2005

In 2005 is de 8e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit verreden.  

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!

 

 

 

 

 

 

2006

Het begon met een stralende zon op de 9e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit 2006. We hadden weer een prachtige rit voor de boeg met een zeer gevarieerd veld met deelnemers. Vanaf half acht kwamen de auto's rustig binnenrijden en om half tien ging de hele stoet op pad. 

De eerste stop was in Schoonhoven bij Volvo Hooftman, waar we de lunch gebruikten. Het was weer super verzorgd en erg gezellig. De tweede stop was in Hoornaar waar iedereen iets fris te drinken kreeg en een overheerlijke appel. Daarna op weg naar de pont in Schoonhoven om over te varen. Iedereen had een bonnetje om gratis mee te gaan. 

Toen op naar Rotterdam, waar Volvo Hooftman en de Van Uden Groep de deelnemers meer dan welkom heetten. Het was overweldigend wat daar allemaal gebeurde. Er stond een grote feesttent en er was een heerlijk terras aan het water, waar iedereen kon genieten van het binnenkomen van de Volvo Ocean Race, die daar die dag ging eindigen. Iedereen zat heerlijk op zijn gemak aan het water naar de boten te kijken, terwijl ondertussen de prachtige oldtimers binnen kwamen. Onze spreekstalmeester Gert had voor iedereen een woordje en de deelnemers kregen ook allemaal weer een Kikkerrit CD als aandenken. 

We kunnen weer met veel plezier terugkijken op een hele mooie dag met veel mooie auto’s en heel veel gezellige mensen en vooral niet te vergeten onze sponsors en de vrijwilligers die deze dag weer tot een feest hebben gemaakt.

Tot de 10e Boskoopse Oldtimer Kikkerrit op 9 juni 2007!

 

In het Fotoboek 2006 zijn de foto's van deze dag te zien.

 

Wilt u zich ook aanmelden voor de Kikkerrit?

Klik dan hier om het aanmeldformulier in te vullen!